top of page

La Generalitatat permetrà fer rebaixes durant tot l'any

La nova llei de comerç que prepara la Generalitat de Catalunya no té contemplat un dels apartats clau que regulaven el comerç amb anterioritat, els períodes de rebaixes durant l’hivern i l’estiu. L’únic que s’afegirà dins d’aquesta llei són els períodes recomanats per la Generalitat de cara a orientar als comerços sobre quan seria adient fer rebaixes.

El comerç es pot veure beneficiat | Foto: Guillem Resina


La llei ve donada pels enfrontaments més recents ( des que el PP va entrar al Govern l’any 2012) amb el Govern central, ja que van liberalitzar els horaris i les èpoques de rebaixes i es van impugnar tots els decrets catalans que hi havia al respecte. Tot i així, l’aprovació de la llei passarà per un consens amb el sector, per tal de pactar quines mesures convenen al comerç català i quines no.


La intenció afegida de la Generalitat és igualar les condicions entre els comerciants que segueixen al peu de la lletra els horaris i les èpoques de rebaixes i els comerciants que ofereixen promocions especials o vendes exclusives per internet independentment del dia de l’any en que ens trobem.


D’aquesta forma també es busca rebaixar les tensions entre el Govern d’Espanya per tal d’evitar futures impugnacions que puguin perjudicar el correcte desenvolupament de les normatives comercials establertes per la Generalitat de Catalunya.


Entrades destacades
Entrades recents
Pàgines d'interès
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page